Duco woonhuisventilator

DucoBox Silent

De stilste en slimste mechanische ventilatiebox van Europa

Wilt u een een DucoBox Silent kopen? Dan bent u bij Ventilatieshop absoluut aan het juiste adres. Met de subliem uitgevoerde en extreem stille ventilatie boxen, zorgt u met Duco ventilatie voor een optimale luchtkwaliteit in huis. Wij verzenden vanaf €25 uw bestelling gratis en als u voor 16:30 bestelt, heeft u uw DucoBox Silent morgen in huis!

Volledig draadloos en geruisloos ventileren

De DucoBox Silent is hét paradepaardje van het Belgische kwaliteitsmerk Duco. De Duco Silent is een uiterst compacte, krachtige en energiezuinige afzuigventilator. De DucoBox Silent is een doordachte maar eenvoudige constructie en staat garant voor een lange levensduur. De ventilatiebox van Duco is een geïsoleerde box en daardoor de stilste mechanische boxventilator op de markt.

De Ducobox Silent is de standaardversie afvoerbox met akoestische demping, zonder klepsturing. Bij dit type is er bovendien de keuze tussen enerzijds boxsensoren (interne opsteeksensoren in de box zelf) of ruimtesensoren, beide op basis van CO2- en/of vochtmetingen. Een Duco woonhuisventilator is geschikt voor vraaggestuurde ventilatie. Bekijk hier ons geselecteerde assortiment van Duco. Uiteraard hebben wij ook van andere topmerken meerdere woonhuisventilatoren in ons assortiment opgenomen.

Een mechanische ventilatiebox die altijd past

Bij Ventilatieshop hebben we een ruime voorraad aan Duco woonhuisventilatoren en toebehoren. Naast de afvoerbox vindt u bij ons ook de DucoBox Silent afstandsbediening ofwel de Duco bedieningsschakelaar RF (radiofrequentie). Wij hebben de DucoBox Silent met randaarde stekker of de DucoBox met perilex stekker. Ook hebben wij gunstige actiesets voor u opgenomen, lekker handig, zo bent u in een keer klaar en hoeft u niet bang te zijn dat u iets vergeet. Ook de passende boxsensor of ruimtesensor voor uw DucoBox Silent 400 vindt u hier.

DucoBox Silent installatie

Een DucoBox Silent aansluiten is relatief eenvoudig en voor de gemiddelde doe-het-zelver zeker geen hogere wiskunde. Wel zijn er een aantal dingen waarop u dient te letten bij het aansluiten van de mechanische ventilatie box. Zo dient u bijvoorbeeld een bocht te gebruiken om een afvoerventiel rechtstreeks op de DucoBox te plaatsen. Vermijd verder zo veel mogelijk bochten, en maak de bochten nooit scherper dan 90 graden.

Naast de bovenstaande, en andere niet te missen tips voor het aansluiten van de DucoBox, hebben wij per product alle downloads voor u op een rijtje gezet. Van technische fiche tot installatie handleiding en quick start. U vindt deze door op het product te klikken en dan het tabje downloads te selecteren. Ook kunt u informatieve productvideo’s bekijken. Toch nog een vraagje? Neem dan contact op met een van onze ware ventilatie experts.

Een Duco woonhuisventilator met verfrissende service

Alles voor uw Duco woonhuisventilatie vindt u bij Ventilatieshop. Wij hebben jarenlange ervaring en staan altijd voor u klaar met deskundig advies. Dankzij de ventilatiekoerier kunt u uw Duco Silent vandaag al in huis hebben of haal uw bestelling op in onze winkel in Ede. Aan u de keuze! Achteraf betalen is mogelijk. Ruim 350.000 tevreden klanten gingen u voor en geven ons gemiddeld een 9.2. Ontdek zelf de service en expertise van Ventilatieshop; dat lucht op!

Lees meer >