Isolatie Armaflex

Armaflex zelfklevende isolatie voor spirobuis ventilatiekanaal

Armaflex isolatiemateriaal

Het is in veel situaties van belang dat uw luchtkanaal (en apparatuur) goed geïsoleerd wordt. Armaflex isolatie is een zeer flexibel en vezelvrij isolatiemateriaal dat zorgt voor goede en duurzame bescherming van uw luchtkanaal. Bij Ventilatieshop vindt u Armaflex zelfklevende isolatie en Armaflex zelfklevende isolatietape in diverse afmetingen. U kunt het isolatiemateriaal per vierkante meter bestellen of op een rol. Bekijk ons uitgebreide aanbod hier!

Armaflex zelfklevende isolatie

Armaflex zelfklevende isolatie

Met Armaflex isolatie voorkomt u condensvorming, vermindert u warmteverliezen, en vermindert u geluidsoverlast. Dit zorgt voor energiebesparing en een hoger rendement van uw installatie.

Corrosie is een veelvoorkomend probleem bij luchtkanalen. Dankzij de gesloten celstructuur van Armaflex isolatie voorkomt u overdracht van waterdamp en daarmee corrosie. Daarnaast is Armaflex isolatie Uv-bestendig en bestemd het tegen andere weersinvloeden. Het materiaal blijft flexibel bij hoge temperaturen. Armaflex is gemakkelijk aan te brengen en te repareren door de zelfklevende lijm laag. Voor de eindmontage adviseren wij u de uiteinden te tapen met zwarte isolatietape.

Armaflex zelfklevende isolatietape

De Armaflex ACE zelfklevende isolatietape is handig voor het afwerken van uw kanaal isolatie en voor het isoleren van buizen en hulpstukken. Dankzij de zelfklevende laag kunt u de isolatie gemakkelijk plaatsen. De tape is van zeer hoge kwaliteit, voorkomt condensatie, minimaliseert geluidsoverdracht en levert goede prestaties bij hoge temperaturen tot 85 graden Celsius.

Armaflex isolatie bij Ventilatieshop

Ventilatieshop is onderdeel van het installatiebedrijf Pro-Air in Ede. Dit bedrijf is al meer dan 50 jaar een bekend bedrijf in de installatietechniek en specialist in klimaatbeheersing. Ventilatieshop is ontstaan in 2000 en heeft een winkel in Ede en een online webwinkel.

Bij Ventilatieshop bent u aan het goede adres voor het kopen van Armaflex isolatiemateriaal. Op onze website vindt per artikel handige productinformatie over de eigenschappen van het isolatiemateriaal en de lengte. Indien u voor 16.30 uur online bestelt, dan leveren wij u bestelling de volgende dag nog.

Heeft u nog aanvullende vragen voordat u Armaflex isolatiemateriaal bestelt? U kunt ons telefonisch bereiken via 0318-645538. Ook kunt u ons mailen naar service@ventilatieshop.com of het contactformulier invullen. Persoonlijk advies nodig? U bent altijd welkom in onze winkel in Ede. Onze adviseurs helpen u graag.

Lees meer >