S&P Design Badkamerventilatoren

Elegantie in combinatie met stilte...

Voor S&P badkamerventilatoren Silent standaard KLIK HIER
Heeft u de design serie van Glas & RVS al gezien? KLIK HIER

Badkamerventilator van S&P

Een Silent Design badkamerventilator van Soler en Palau zorgt voor het afvoeren van vochtige lucht. Hierdoor heeft u minder last van condens en zorgt u voor goede schimmelwering. Dankzij een goede badkamer ventilator voorkomt u dan ook vochtproblemen en heeft u geen last van nare luchtjes.

Bij Ventilatieshop vindt u S&P design badkamer ventilatoren van zeer hoge kwaliteit. Neem een kijkje in ons ruime assortiment!

Geluidsarme design badkamerventilatoren van S&P

Een badkamerventilator van S&P in de design serie is is zowel elegant als functioneel. In de badkamer ventilator zit een speciale motor die geplaatst is op zogenoemde ‘silent blocs’. Deze vangen eventuele trillingen op en voorkomen geluidsoverdracht. Daarnaast is de motor zeer energiezuinig en beschikt de motor over thermische beveiliging. Alle modellen zijn uitgerust met een terugslagklep. Dit voorkomt dat dat lucht binnendringt en warmte weglekt wanneer de ventilator het niet doet. De motoren zijn uitgerust met kogellagers, welke zorgen voor een lange levensduur.

Het standaard model is een aan/uit ventilator die u schakelt met uw lichtschakelaar of met een losse schakelknop. Daarnaast zijn er modellen met een timer en met vochtsensor. De deisgn badkamer ventilator wordt geleverd inclusief verwisselbare frontstrips in vier verschillende kleuren. Zo kunt u de uitstraling van het design van de badkamerventilator aanpassen naar wens. Meer technische informatie en de afmetingen vindt u bij het specifieke product op de website.

Lees meer >